Hvad skal min hjemmeside hedde? - Dit Online Visitkort
tirsdag, oktober 22, 2024

Hvad skal min hjemmeside hedde?

Der er ikke så mange faldgruber når du skal købe et domænenavn men der er dog en enkelt som du skal være opmærksom på.

Faldgrube

Faldgruben når du skal have et navn til din hjemmeside er at du kommer til at betale for mere end KUN det navn du skal bruge. Der er rigtig mange, der gerne vil sælge dig et navn til din hjemmeside men mange kræver også, at du samtidig køber et andet produkt samtidigt selvom du ikke har brug for det. F.eks. kræver UnoEuro (som jeg ellers er stor fan af) at man køber deres DNS Service som man i bund og grund ikke skal bruge til noget når man bare skal købe sit domæne.

Hvordan får jeg så et navn til min hjemmeside uden at falde i faldgruben?

Inden du kan få en ny hjemmeside skal du beslutte, hvilket navn din hjemmeside skal have f.eks. minvirksomhed.dk eller lign.
DK hostmaster administrerer alle .dk domæmnenavne og det er her du skal have registreret dit domænenavn. Du kan på denne side https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn se om et ønsket hjemmesidenavn er ledigt. På siden skriver du bare dit ønskede hjemmesidenavn i søgefeltet og trykker enter og du kan så se om dit domænenavn er ledigt.

Hvis du har problemer med at finde på et hjemmesidenavn kan du prøve at få lidt inspiration her: https://www.netkablet.dk/ledige-domaener-tool-domaenenavne/

Når du har fundet et navn, der er ledigt skal du finde en registrator som kan registrere domænet for dig. Hvis du vil have det billigst muligt kan anbefales https://www.webhosting.dk. Her tager de ikke gebyr for at registrere dit domæne. Et domænenavn koster pt. 50 kr. pr. år (se opdaterede priser hos DK Hostmaster her: https://www.dk-hostmaster.dk/da/produkter-og-priser)

Herunder kan du se hvordan du bestiller et domæne hos https://www.webhosting.dk

Jeg benytter selv KUN unoeuro (https://www.unoeuro.com/domains/) til at købe domænenavne men de har desværre et krav om, at man som minimum skal købe et andet produkt samtidigt og det gør det noget dyrere, hvis du KUN skal bruge et domænenavn, hvilket nok er tilfældet for dig.

Min anbefaling til dig er at være OBS på at du betaler så lidt som muligt og så tæt på den pris som DK Hostmaster skal have for et domænenavn. Se priserne her https://www.dk-hostmaster.dk/da/produkter-og-priser

Når du så har købt dit domæne vil du få en mail fra DK Hostmaster om, at der er registreret et domæne i dit navn og du skal med stor sandsynlighed bekræfte, at domænenavnet er dit inden du kan komme videre.

Dit Online Visitkort tilbyder selvfølgelig også at hjælpe med bestilling af domænenavn, hvis du vælger at have din hjemmeside hos os.

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort