Hvor skal min hjemmeside ligge henne? - Dit Online Visitkort
tirsdag, oktober 22, 2024

Hvor skal min hjemmeside ligge henne?

Hvis du allerede godt ved, hvordan man bygger en hjemmeside og bare gerne vil igang men ikke gider betale for hosting af din hjemmeside kan du få 100% Gratis hjemmeside med eget domæne hos os.

For at din hjemmeside kan blive vist på din og andres computere skal den ligge på en server (et andet ord for en stor computer som en anden person/virksomhed ejer ;-)).

Også her er der et broget marked og mange tilbyder hosting af din hjemmeside som det så fint hedder.

Faldgruber

  • Den første faldgrube er at lade en sælger definere, hvad dit behov er. Han tænker kun på sig selv og lige pludselig er dit behov meget større end det det egentlig er og prisen bliver også derefter. Det kunne være at betale for ekstra plads eller ekstra hastighed.
  • Den anden faldgrube er at lade sig lokke af alle de mange tilbud der er om gratis hjemmesider med nemme redigeringsmuligheder. Du risikerer at havne i en situation, hvor du er låst til din hjemmeside-leverandør og hele hjemmesiden skal laves forfra, hvis du vil have en anden leverandør da det system din nuværende leverandør benytter kun er et leverandøren kender og bruger.

Hvordan finder jeg den bedste hjemmeside-leverandør?

Der findes tre typer af hjemmeside leverandører.

  1. De “rene” hjemmeside-leverandører – UnoEuro, DanDomain, One.com, Surftown
  2. Hjemmeside-bygger-leverandøren – BrickSite, 123hjemmeside, SimpleSite
  3. Hjemmeside-leverandører, der bygger hjemmesiden for dig og ellers hjælper dig igang – Dit Online Visitkort og DanaWeb

De “rene” hjemmeside-leverandører

Disse leverandører tilbyder, at du selv kan stå for din egen hjemmeside men det kræver at du er rimelig teknisk anlagt og gerne selv vil forsøge at få det hele til at spille sammen med internet og mail. Jeg vurderer, at det er de færreste, hvor en “ren” hjemmeside-leverandør er en god løsning. Denne løsning er nok mere god som platform, hvis du selv vil være en hjemmeside-leverandør og ikke selv vil have dine egne servere eller du synes det er sjovt at rode med tekniske bøvlede udfordringer. NB!! Dit Online Visitkort tilbyder faktisk gratis hjemmeside med eget domæne uden bindinger eller lign. Det eneste du så selv skal stå for er emailopsætning (hvilket dog godt kan være bøvlet i sig selv)

Hjemmeside-bygger-leverandøren

Disse leverandører har typisk deres egen-udviklet platform til hjemmesiden og det vil i mange tilfælde fungere rigtig godt. Men som beskrevet i faldgruberne kan du låse dig fast til denne leverandør da du vælger et system som ikke særlig mange bruger. Min anbefaling er at vælge et system som f.eks. WordPress som over halvdelen af alle hjemmeside er bygget i. Her har du nem mulighed for at skifte til en anden WordPress hjemmeside-leverandør, hvis du får det behov. Dit Online Visitkort hjælper selvfølgelig helt gratis med at flytte dit hjemmeside, hvis du vælger at flytte den til os.

Hjemmeside-leverandøren, der bygger hjemmesiden for dig

Disse leverandører sørger for at finde den “rene” hjemmeside-leverandør til dig og sørger for at det hele bliver sat rigtigt op. Her kan faldgruben være at en smart sælger, sælger dig alle mulige ting som du ikke har nogen kina-mands chance for at vide om du har behov for eller ej. Så her skal du være lidt varsom med bare at sige ja-tak.

Hvilken type skal jeg vælge?

Jeg vil klart anbefale dig at vælge en leverandør fra den sidste kategori. Du skal koncentrere dig om din forretning og lade os, der har hjemmesider som forretning koncentrere os om det. Selvfølgelig kræver det, at du er lidt på vagt og ikke bare lader dig forføre af en smart sælger. Min overbevisning er, at et hjemmeside-abonnement ikke bør koste mere end 300 kr. pr. måned. Der er selvfølgelig nogle tillægspriser for andre services som vil komme oveni. Men den rene pris for at få lov til at have sin hjemmeside hos en hjemmeside-leverandør bør ikke overstige 300 kr. pr. måned.

Dit Online Visitkort ligger i den sidste kategori og det er selvfølgelig ikke gratis at få denne service. Med mindre du benytter dig af Gratis hjemmeside med eget domæne. Men er hjemmesiden først på plads er der ikke de store udgifter. Derfor koster det KUN 300 – 600 kr. / måned at have en hjemmeside hos Dit Online Visitkort.

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort