Hvordan skal min hjemmeside se ud? - Dit Online Visitkort
tirsdag, oktober 22, 2024

Hvordan skal min hjemmeside se ud?

Faldgrube

  1. Første faldgrube er at forvente, at man kan få en unik hjemmeside for ingen penge. Det kan man ikke. Du skal nok forvente at bruge mindst 10.000 kr., hvis du vil have en hjemmeside med en unik identitet, der matcher din virksomhed og det den står for, af din hjemmeside leverandør
  2. Anden faldgrube er at tro, at man nødvendigvis behøver en unik hjemmeside som det første i sin virksomheds levetid. Som alt andet giver det rigtig god mening at starte billigt ud og så måske senere bygge det unikke design ovenpå.
  3. Tredje faldgrube er at tro at en interessant og god hjemmeside kommer af sig selv og et unik design. Det er indholdet der gør den interessant. Så uden interessant indhold som din målgruppe kan bruge vil du ikke få en god hjemmeside – uanset hvor godt dit design er.

Hvordan kommer jeg så igang?

Det kan være en rigtig god ide at få lavet et logo, der fortæller lidt om din virksomhed. Når du har dit logo har du sikkert også nogle farver som du kan bruge på din hjemmeside. Så er du allerede noget af vejen.

Herefter kan du enten vælge at kontakte et af de utallige design bureauer, der findes og få et tilbud fra dem.

Du kan også vælge at gå på Fiverr og få en freelance designer til at lave et design til dig og efterfølgende få en freelance udvikler til at implementere dit design. Prisen kan variere men jeg tror på det kan gøres for under 10.000 kr. Kvaliteten kan man så diskutere men jeg tror faktisk på, at det godt kan fungere.

Jeg ville hel klart vælge at gøre en af to ting

  1. Få lavet et design til WordPress og få en udvikler til at implementere designet. Hvis du har mod på det kan Fiverr med fordel bruges. Ellers skal du have fat i en hjemmeside-leverandør.
  2. Vælge et af de utallige WordPress temaer, der findes. Der er både gratis og betalte temaer.

Det er klart billigst at finde et tema, der allerede er lavet og så konfigurere det så det passer til dit behov.

Dit Online Visitkort kan selvfølgelig hjælpe dig i processen med at finde et WordPress tema, der matcher dine behov og vi kan også hjælpe med at få lavet et design på Fiverr eller hos et Design Bureau. Og Dit Online Visitkort kan selvfølgelig også stå for al det tekniske omkring en hjemmeside og endda til markedets bedste pris. Læs mere her – Billig hjemmeside – Pris på billig og nem hjemmeside

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort